SKADETJEK

Hurtig og præcis inspektion af tag og facade på din ejendom

Mange fordele

Få det komplette overblik med et SkadeTjek

Med et SkadeTjek gennemgår vi ejendommen og giver det fulde overblik. Vi bruger dronen til at indsamle billeder og video, som analyseres af vores eksperter. Resultatet er en rapport, det giver et komplet overblik over tilstanden af ejendommen.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Kontakt os i dag, så finder vi sammen den rette løsning.

MED ET SKADETJEK FÅR DU

 1. Overflyvning og indsamling af data i +4K kvalitet med dronen
 2. Detaljeret rapport over gennemgang af ejendom
 3. Prissætning på skader fra vores uafhængige netværk af 200 håndværkere

SPAR TID OG PENGE

Med et SkadeTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. Et SkadeTjek går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et SkadeTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

Z

SKADETJEK LIGHT

Vi inspicerer kendte problemer eller skader på ejendommen, og leverer en rapport med detaljeret gennemgang

 

 • God til kendte skader
 • God til forsikringsskader

SKADETJEK PRO

Vi inspicerer hele tag og/eller facade, og leverer en rapport med detaljeret gennemgang

 

 • Skaber det fulde overblik over ejendommen
 • Planlæg reparation, drift og vedligehold mest effektivt
 • Spar penge på drift og vedligehold af din ejendom

SKADETJEK LIFE

Som SkadeTjek Pro – med opfølgende inspektioner hvert 3. år, så I altid er 100% opdaterede på ejendommens tilstand.

 

 • 4 rapporter over 10 år
 • Det fulde overblik opdateres løbende
 • Vær sikker på, at udbedringer er blevet lavet korrekt
 • Opdag nye skader før de bliver værre.

Da en droneinspektion ikke gør brug af lift eller stillads, kan inspektionen gøres langt billigere end de klassiske alternativer – og endda med fuld dokumentation af alle overflader. Et SkadeTjek giver jer muligheden for at gennemgå områder, der oftest er helt eller delvist utilgængelige at komme til. Med en drone kan man både minimere de omkostninger, der er tillagt ved brug af lift og mandetimer, og en normal inspektion kan afsluttes på omkring 20 min. – og her formår man at få et detaljeret resultat af ejendommens tilstand.

Vores interaktive SkadeTjek-rapport indeholder en detaljeret gennemgang af tag og/eller facade, og tager stilling til tilstanden af de observerede elementer. Vores eksperter estimerer priser på udbedring og vi hjælper med at indhente tilbud fra vores uafhængige netværk af håndværkere.

Vi bestræber os på at være den fortrukne samarbejdspartner indenfor bygningsinspektion. Vores dronepiloter har byggeteknisk erfaring, hvilket sikrer at I altid mødes med faglig viden. Om det er en enkel arbejdsopgave eller et længere varigt projekt, vil DroneTjek altid være behjælpelig med at guide sagen der, hvor det bedst kan betale sig.

Vi har mange års erfaring med at udføre droneinspektioner til konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud – vi er overbeviste om, at du ikke vil finde en bedre pris på en droneinspektion end hos DroneTjek.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Rapporten skaber grundlag for

Optimeret vedligehold og drift

Et SkadeTjek giver det fulde overblik over ejendommen. På den måde kan man planlægge drift og vedligehold, så man undgår uforudsete skader og udgifter. Der er mange penge at spare, hvis man vedligeholder præventivt, i stedet for at reparere, når først skaden er sket.

Rapporten danner grundlag for at planlægge arbejdet, så ejendommen vedligeholdes på den mest effektive måde. At vedligehold i stedet for at udskifte, fx et tag, kan spare mange penge og CO2.

facade gennemgang
taginspektion

Spar penge

Undgå høje udgifter til lift og stillads

Skader på tag er normalt besværligt at besigtige. Man bruger meget tid på at finde og registrere omfanget af skader. Der kræver ofte leje af en lift eller et stillads, men det er ofte en kostbar affære som skal planlægges grundigt.

Ved et SkadeTjek kan tagets stand inspiceres til en markant lavere pris, og data kan nemt deles med andre aktører.

INDHENT PRISER FRA VORES 

UAFHÆNGIGE NETVÆRK AF HÅNDVÆRKERE

Rapporten giver det fulde overblik over ejendommen, og hvad man bør fokusere på i fremtiden. Vores eksperter estimerer udbedringsomkostningerne og hjælper med at lægge en plan for vedligehold.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

udbudsmateriale
drone besigtigelse

Et SkadeTjek er

Godt for din pengepung og godt for miljøet

Der er penge at spare ved at vedligeholde frem for at reparere, når først skaden er sket. Der er penge at spare ved at udskifte tagsten lokalt, i stedet for at udskifte hele taget. Vi har sparet kunder for op til 90% af omkostninger til nyt tag, ved at vedligeholde i tide i stedet for at udskifte.

Det er ikke kun pengepungen, der nyder godt af et SkadeTjek – det er også godt for miljøet. Jo mere man vedligeholder forebyggende, jo mere CO2 kan man spare på byggematerialer og genopbygning. Vi synes det giver mening.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver.

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder. Vi har mange års erfaring i branchen, og garanterer den bedste pris på din næste droneinspektion.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

Få en

Samarbejdsaftale

Med en samarbejdsaftale sørger vi for at tjekke din ejendom 1 gang om året, eller i et interval, der passer til jeres behov.

Ved en samarbejdsaftale udarbejder vi en SkadeTjek-rapport, så du kan følge med i tilstanden af din ejendom over tid, og tilpasse vedligeholdelsesplaner og budget. Selvom man har lagt en vedligeholdelsesplan og et budget til at starte med, er det vigtigt at følge op og opdatere sin viden.

Med en samarbejdsaftale er du garanteret den bedste pris på droneinspektioner, vi kan tilbyde.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

GET IN TOUCH

Contact us with any enquiry. We have many years of experience, and we get all jobs done.

Use the formula or hit us on info@dronetjek.dk