Sikkerhed

Et DroneTjek udføres af uddannede dronepiloter, og vi indhenter altid lovpligtige tilladelser.

Safety first

FOKUS PÅ Sikkerhed

Hos DroneTjek bestræber vi os på at yde den bedste sikkerhed ved alle opgaver. Derfor er vi opmærksomme på alle sikkerhedsforanstaltninger i forhold til trafik, mennesker og dyr i omgivelserne.

Vi er grundige med at lære dit område at kende, forinden vi kommer og foretager et DroneTjek. Vi overlader intet til tilfældighederne. Derfor orienterer vi også dine naboer omkring droneflyvningen samt andre små tiltag, for at alle er med på, hvad der skal ske.

Vi er fuldt ansvarsforsikrede

Du er sikkert bekendt med det fra loven om en bilforsikring – det er lovpligtigt i Danmark at have en ansvarsforsikring, når man kører på de danske veje. Den samme lov er gældende for droneflyvning. Det er derfor lovpligtigt, at dronen er ansvarsforsikret, da den kan indgå i trafikken eller i omgivelser, hvor andre mennesker kan komme til skade.

LOVLIGT DRONETJEK

Disse forudsætninger skal være opfyldt for at udføre et DroneTjek.

– Vejret tillader sikker flyvning
– Alle tilladelser er godkendte
– Beboerne er varslet

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver.

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder. Vi har mange års erfaring i branchen, og garanterer den bedste pris på din næste droneinspektion.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

Få en

Samarbejdsaftale

Med en samarbejdsaftale sørger vi for at tjekke din ejendom 1 gang om året, eller i et interval, der passer til jeres behov.

Ved en samarbejdsaftale udarbejder vi en SkadeTjek-rapport, så du kan følge med i tilstanden af din ejendom over tid, og tilpasse vedligeholdelsesplaner og budget. Selvom man har lagt en vedligeholdelsesplan og et budget til at starte med, er det vigtigt at følge op og opdatere sin viden.

Det er også muligt at se resultaterne i en 3D-model, og se hvordan tilstanden ændrer sig over tid.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

Uddannede dronepiloter

Der findes en række regler og love, som skal overholdes, før man kan foretage en droneflyvning. Vi er nøje opmærksomme på loven og de ændringer, der måtte forekomme.

I dag er det blandt andet lovpligtigt, at en pilot er uddannet og har et certificeret dronebevis, før man må flyve en drone. Et dronebevis er gyldigt med et nr., der er registreret med navn på den enkelte pilot.

Hos DroneTjek er vi uddannede piloter med et dronebevis. Vi efteruddanner os løbende ift. det nyeste udstyr og teknologi for at yde den bedste service.

dokumenterede godkendelser

For at flyve en drone i bybebyggelse kræver det, at politiet er underrettet, og at man har en godkendt flyvetilladelse.

Godkendelsen får man ved, at der bliver søgt om lov hos politiet senest 24 timer før en droneflyvning. Her skal man oplyse nummeret på pilotens dronebevis og dronens registreringsnummer, for at sikre at forholdene lever op til de nødvendige lovkrav.

Skal din droneinspektion foregå udenfor bebyggelse eller i særlige områder, kræver det en godkendelse fra trafikstyrelsen. Uanset hvor der skal foretages en droneflyvning, så ønsker vi hos DroneTjek altid at være på den sikre side.

GET IN TOUCH

Contact us with any enquiry. We have many years of experience, and we get all jobs done.

Use the formula or hit us on info@dronetjek.dk