Dronetjek

Med et DroneTjek, er det muligt at gennemføre en minutiøs gennemgang af facade og tag.

Mange muligheder

Fordele ved droneinspektion

Et dronetjek er både en effektiv og holdbar løsning. Kontakt os hvis du ønsker en hurtig, præcis og skarp inspektion af en eksisterende bygning, ved byggeprojekter eller dokumentation af b.la. forsikringsskader.

Med et dronetjek slipper du for dyre omkostninger forbundet med lifte og andet professionelt udstyr, der er nødvendigt, når man skal arbejde i højden

Når du foretager en inspektion med hjælp fra en drone, har det både økonomiske og tidsbesparende fordele. En drone kan nemt og hurtigt give dig et 4K billede af alle dele og detaljer af en bygning, som du ønske at gennemgå i mindste detalje. Dermed er du sikret en høj kvalitet og effektivitet i forhold til dokumentationen.

Få en grundig

Gennemgang af facader

Ved en gennemgang af facader vil det ofte foregå nedefra med en kikkert. Hvis det ikke er muligt at inspicere facaden fra gaden, kræves enten lift eller en besigtigelse gennem vinduer.

At bruge lift er en meget dyr omkostning og en besigtigelse gennem et vindue har beskeden værdi. Med et DroneTjek får du højkvalitets billeder, og facadens stand kan inspiceres og dokumenteres ud fra de optimale forudsætninger.

facade gennemgang

Spar tid på

Taginspektioner

Skader på tag er normalt besværligt at besigtige. Man bruger meget tid på at finde og registrere omfanget af skader. Der kræver ofte leje af en lift, hvilket er en god, men meget omkostningsfuld løsning. Man kan i nogle tilfælde besigtige skader gennem et vindue, men her ser man kun skader fra siden og der er mange blinde vinkler.

Ved et DroneTjek kan tagets stand inspiceres til en markant lavere pris, og du har det fulde overblik over omfanget. 

taginspektion

Registring af omfanget

til udbudmateriale

Skal du som større bygherre udsende et udbud, er der som oftest billeddokumentation medsendt af eksisterende forhold. Denne dokumentationen er sædvanligvis taget steder hvor man nemt kan tage billeder – det kan være nede fra gaden, fra en ejendom beliggende på modsatte side af vejen eller ud af vinduer.

Kvaliteten af sådan billeddokumentation er ofte af svingende kvalitet, og kræver unødvendig meget tid af bygherre og rådgiver. Ved et dronetjek kan du vedlægge en filmoptagelse af hele udbuddet. Uanset om det omhandler facade, tag, skorstene m.m., så er dokumentationen af høj kvalitet, og der ingen tvivl om udbuddets omfang.

udbudsmateriale

Afleveret projekt

1 og 5 års gennemgang

Ved gennemgang af allerede udførte opgaver kan det være svært at se, hvordan det ser ud efter hhv. 1 og 5 år. Her kan du med fordel anvende et DroneTjek for gennemgang, godkendelse og kommentarer. Det giver et præcist billede af arbejdets kvalitet, og om eventuelle fejl og mangler skal udbedres.

drone besigtigelse

Økonomiske fordele

Den økonomiske gevinst ved at bruge en drone til inspektion af en bolig eller andet, er de udgifter, man typisk har ved at transportere lifte og kompetent mandskab, der er nødvendigt for at udføre en komplet inspektion af dit tag, facade eller ejendom.

Med en drone er det muligt at gøre vanskelige steder tilgængelige fra forskellige vinkler. En gennemgang og inspektion med en drone sikrer et hurtigt overblik med en skarp præcision, da alt optages på film. I kan vælge at deltage ved et dronetjek og sikre, at vi fokuserer ekstra meget på de områder, der ønskes at vi kigger nærmere på. Se her, hvor vi udfører en drone besigtigelse.

Brug dronetjek ved udbudsmateriale

Du kan med fordel benytte et dronetjek i forbindelse med udbudsmateriale, hvor eksisterende forhold kan vedlægges som dokumentation.

Optagelserne bliver filmet i 4K opløsning og gemmes. Det har den fordel, at materialet er tilgængeligt efterfølgende og kan benyttes, hvis man skulle bruge optagelserne senere hen.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Tidsbesparende fordele

Hurtige inspektioner afkorter sagsbehandlingstiden og sikrer, at I kan nå flere opgaver på kortere tid.

Selve opgaven udføres med præcision og sparer dig samtidig tid, hvis man sammenligner med en fysisk inspektion. Den visuelle dokumentation i form af en videofilm sikrer dig et overblik over blinde vinkler og mindre synlige skader, og det er derfor oplagt med en en droneinspektion til byggeri – uanset om du er privat bygherre eller ønsker professionelt udbudsmateriale.

Du får mulighed for at tage hjem og kigge videomaterialet grundigt igennem for at mindske risikoen for overraskelser, der dukker op undervejs i en byggeproces eller en forsikringssag.

Det er derfor garanteret, at du med et dronetjek får arbejdsgange, som mindsker tidsspild og ventetid.

Således fungerer det

Vi besigtiger opgaven, varsler beboere og virksomheder i området og indhenter nødvendige flyvetilladelser.

Vi filmer og/eller tager billeder alt efter aftale og skriver en rapport omkring fund og skader. Materialet leveres på USB eller i Dropbox.

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver. 

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

FÅ ET UFORPLIGTENDE tilbud

KONTAKT DRONETJEK

Kontakt os for spørgsmål eller et tilbud på DroneTjek. Ring på tlf. 7077 7030 eller brug formularen herunder.