Om Dronetjek

Vi elsker den måde en droneinspektion til byggeri kan forenkle og effektivisere de processer, der kan være fyldt med omkostningstunge udfordringer.

Hvem er vi

Passioneret og nørdet

Vi er et lille hold af passionerede nørder, der elsker at følge med i den teknologiske udvikling. Vi tester og afprøver løbende nye innovative produkter på markedet for at blive klogere på deres udvikling og kunnen.

Vi opdaterer løbende vores udstyr med de bedste droner og tilbehør. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at løse de opgaver, der måtte være.

Vi udfører droneinspektion til byggeri for både private og virksomheder. Brug et DroneTjek til inspektion af ejendomme, dokumentation af forsikringsskader eller professionelt udbudsmateriale

Vores mission

Vi har en klar mission om at forenkle og effektivisere de processer, der i dag kan være farlige, svære eller omkostningsfulde, når der arbejdes med droner. Dermed kigger vi løbende på, hvordan vi kan hjælpe og bidrage til, at dronen kan løse nye opgaver med et bedre resultat.

Vi ønsker at hjælpe både virksomheder og private med inspektioner, billed- og videodokumentation.

Vi elsker droner, og vi arbejder konstant på at udfordre de forskellige muligheder, der er for at få det optimale ud af dronen.

Vi efteruddanner os og træner konstant i at øve nye filmteknikker og vinkler for at kunne optage unikke og opsigtsvækkende videoer.

Perfektion

Vi sætter en stor ære i vores arbejde. Derfor værner vi om den kvalitet og service, vi yder for hver eneste opgave. Vi er først tilfredse, når opgaven er løst til perfektion, og vores kunde er tilfreds med resultatet.

Når vi får tildelt en opgave, er vi meget grundige og effektive ift. at få udført opgaven til den aftalte tid og deadline.

Du kan forvente, at vi er et hold af passionerede dronepiloter. Vi løber altid den ekstra mil, så vi kan levere det bedst mulige slutprodukt til dig.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Vi lever af

Tilfredse kunder

Ejerforening

Super samarbejde

Super gode at samarbejde med omkring droneinspektion. Jeg har haft en virkelig god sparring med Tariq, som virkelig kan sit kram med hensyn til droneinspektion!

Andelsforening

Detaljeret rapport

Rigtig god service og en rapport der overgik alle forventningerne. Det er første gang jeg gør brug af en droneoverflyving, så jeg var nervøs for rapporten og dens præcision og fuldstændighed, men den overgik mine forventninger. Rigtig god service må jeg sige ..

Andelsforening

God til forsikringssag

Ifm. en forsikringssag på vores tag fik vi mulighed for at købe en registringsrapport fra Dronetjek. Den har givet os et rigtig godt udgangspunkt for at kunne indhente tilbud på renovation af taget. Derudover har Morten fra Dronetjek været rigtig behjælpelig med hele processen og eventuelle spørgsmål vi har haft til rapporten og fortolkningen af denne.

Privat boligejer

Undgå stillads

Dronetjek foretog en gennemgang af vores tag, og vi fik en fyldestgørende rapport over skader og mangler. Jeg vil bestemt anbefale Dronetjek, da vi slap for stillads i haven og det var meget billigere end den "normale" måde at gøre det på.

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver.

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder. Vi har mange års erfaring i branchen, og giver altid den bedste pris på droneinspektioner.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

Få en

Samarbejdsaftale

Med en samarbejdsaftale sørger vi for at tjekke din ejendom 1 gang om året, eller i et interval, der passer til jeres behov.

Ved en samarbejdsaftale udarbejder vi en SkadeTjek-rapport, så du kan følge med i tilstanden af din ejendom over tid, og tilpasse vedligeholdelsesplaner og budget. Selvom man har lagt en vedligeholdelsesplan og et budget til at starte med, er det vigtigt at følge op og opdatere sin viden.

Det er også muligt at se resultaterne i en 3D-model, og se hvordan tilstanden ændrer sig over tid.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

GET IN TOUCH

Contact us with any enquiry. We have many years of experience, and we get all jobs done.

Use the formula or hit us on info@dronetjek.dk