Om Dronetjek

Vi elsker den måde en droneinspektion til byggeri kan forenkle og effektivisere de processer, der kan være fyldt med omkostningstunge udfordringer.

Hvem er vi

Passioneret og nørdet

Vi er et lille hold af passionerede nørder, der elsker at følge med i den teknologiske udvikling. Vi tester og afprøver løbende nye innovative produkter på markedet for at blive klogere på deres udvikling og kunnen.

Vi opdaterer løbende vores udstyr med de bedste droner og tilbehør. På den måde har vi de bedste forudsætninger for at løse de opgaver, der måtte være.

Vi udfører droneinspektion til byggeri for både private og virksomheder. Brug et DroneTjek til inspektion af ejendomme, dokumentation af forsikringsskader eller professionelt udbudsmateriale

Vores mission

Vi har en klar mission om at forenkle og effektivisere de processer, der i dag kan være farlige, svære eller omkostningsfulde, når der arbejdes med droner. Dermed kigger vi løbende på, hvordan vi kan hjælpe og bidrage til, at dronen kan løse nye opgaver med et bedre resultat.

Vi ønsker at hjælpe både virksomheder og private med inspektioner, billed- og videodokumentation.

Vi elsker droner, og vi arbejder konstant på at udfordre de forskellige muligheder, der er for at få det optimale ud af dronen.

Vi efteruddanner os og træner konstant i at øve nye filmteknikker og vinkler for at kunne optage unikke og opsigtsvækkende videoer.

Perfektion

Vi sætter en stor ære i vores arbejde. Derfor værner vi om den kvalitet og service, vi yder for hver eneste opgave. Vi er først tilfredse, når opgaven er løst til perfektion, og vores kunde er tilfreds med resultatet.

Når vi får tildelt en opgave, er vi meget grundige og effektive ift. at få udført opgaven til den aftalte tid og deadline.

Du kan forvente, at vi er et hold af passionerede dronepiloter. Vi løber altid den ekstra mil, så vi kan levere det bedst mulige slutprodukt til dig.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver. 

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

FÅ ET UFORPLIGTENDE tilbud

KONTAKT DRONETJEK

Kontakt os for spørgsmål eller et tilbud på DroneTjek. Ring på tlf. 7077 7030 eller brug formularen herunder.