Bygningsinspektion

Hurtig og præcis inspektion af tag og facade på din bygning eller ejendom

Mange fordele

dronetjek til Bygningsinspektion

DroneTjek tilbyder en revolutionerende måde at inspicere bygninger på. Med vores drone inspicerer vi alle udvendige dele af en bygning, også dem der normalvis er svært tilgængelige med lift eller stillads. En droneinspektion er en sikker, effektiv og billig måde at inspicere en ejendom på. Læs mere om vores forskellige ydelser her:

Hvis man ikke altid kan komme til, må man observere tilstanden gennem et tagvindue. Dette resulterer dog stadig i manglende overblik. Nogle gange tager man fotografier fra kantstenen eller en bygning overfor. På denne måde registrerer man tilstanden af ejendommen.

Et DroneTjek giver jer muligheden for at gennemgå områder, der oftest er helt eller delvist utilgængelige for inspektøren at komme til. Med en drone kan man både minimere de omkostninger, der er tillagt ved brug af lift og mandetimer, og en hel standard inspektion kan afsluttes på omkring 20 min. – og her formår man at få et detaljeret resultat af ejendommens tilstand.

DroneTjek indsamler billede- og videomateriale, som indeholder et overblik over bygningens tilstand. Således kan man nemt og effektivt behandle tilstanden af bygningen og konkludere en passende vurdering til afhjælpende handlinger.

Vi tilbyder en række forskellige løsninger, alt efter behovet. For mange vil vores SkadeTjek rapport være oplagt, for at kortlægge tilstanden af tag eller facade på en ejendom. For andre giver det mening med en 3D-model eller punktsky, for at lave en detaljeret inspektion fra kontoret, eller overføre modellen til andre værktøjer, som fx Revit.

Vi bestræber os på at være den fortrukne samarbejdspartner indenfor bygningsinspektion. Vores dronepiloter har mange års byggeteknisk erfaring, hvilket sikrer at I altid mødes med faglig viden. Om det er en enkel arbejdsopgave eller et længere varigt projekt, vil DroneTjek altid være behjælpelig med at guide sagen der hvor det bedst kan betale sig.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen

Få en grundig

Gennemgang af facader

Ved en gennemgang af facader vil det ofte foregå nedefra med en kikkert. Hvis det ikke er muligt at inspicere facaden fra gaden, kræves enten lift eller en besigtigelse gennem vinduer.

At bruge lift er en meget dyr omkostning og en besigtigelse gennem et vindue har beskeden værdi. Med et DroneTjek får du højkvalitets billeder, og facadens stand kan inspiceres og dokumenteres ud fra de optimale forudsætninger. 

facade gennemgang

Spar tid på

Taginspektioner

Skader på tag er normalt besværligt at besigtige. Man bruger meget tid på at finde og registrere omfanget af skader. Der kræver ofte leje af en lift, hvilket er en god, men meget omkostningsfuld løsning. Man kan i nogle tilfælde besigtige skader gennem et vindue, men her ser man kun skader fra siden og der er mange blinde vinkler.

Ved et DroneTjek kan tagets stand inspiceres til en markant lavere pris, og du har det fulde overblik over omfanget. 

taginspektion

Registring af omfanget

til udbudmateriale

Skal du som større bygherre udsende et udbud, er der som oftest billeddokumentation medsendt af eksisterende forhold. Denne dokumentationen er sædvanligvis taget steder hvor man nemt kan tage billeder – det kan være nede fra gaden, fra en ejendom beliggende på modsatte side af vejen eller ud af vinduer.

Kvaliteten af sådan billeddokumentation er ofte af svingende kvalitet, og kræver unødvendig meget tid af bygherre og rådgiver. Ved et DroneTjek kan du vedlægge en filmoptagelse af hele udbuddet. Uanset om det omhandler facade, tag, skorstene m.m., så er dokumentationen af høj kvalitet, og der ingen tvivl om udbuddets omfang.

udbudsmateriale

Afleveret projekt

1 og 5 års gennemgang

Ved gennemgang af allerede udførte opgaver kan det være svært at se, hvordan det ser ud efter hhv. 1 og 5 år. Her kan du med fordel anvende et DroneTjek for gennemgang, godkendelse og kommentarer. Det giver et præcist billede af arbejdets kvalitet, og om eventuelle fejl og mangler skal udbedres.

drone besigtigelse

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver.

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder. Vi har mange års erfaring i branchen, og garanterer den bedste pris på din næste droneinspektion.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

Få en

Samarbejdsaftale

Med en samarbejdsaftale sørger vi for at tjekke din ejendom 1 gang om året, eller i et interval, der passer til jeres behov.

Ved en samarbejdsaftale udarbejder vi en SkadeTjek-rapport, så du kan følge med i tilstanden af din ejendom over tid, og tilpasse vedligeholdelsesplaner og budget. Selvom man har lagt en vedligeholdelsesplan og et budget til at starte med, er det vigtigt at følge op og opdatere sin viden.

Det er også muligt at se resultaterne i en 3D-model, og se hvordan tilstanden ændrer sig over tid.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

GET IN TOUCH

Contact us with any enquiry. We have many years of experience, and we get all jobs done.

Use the formula or hit us on info@dronetjek.dk