Inspektion af vindmøller

Præcis og effektiv droneinspektion af vindmøller 

Mange fordele

dronetjek af vindmøller

Droner kan i stor grad anvendes til at inspicere vindmøller. Det er en ideel metode i forhold til de mere traditionelle metoder, så som billeder taget fra en helikopter eller via en rebtekniker. Disse metoder er både omkostningsfulde, tidskrævende og i visse tilfælde ineffektive.

Vindmøller udsættes for vind og vejr, og det er derfor vigtigt at vindmøllens komponenter vedligeholdes rettidigt vha. indsamlet viden fra fejl og slidregistreringer. Hvis dette overses, kan slitage og mindre skader over tid udvikle sig til større skader.

Ved at arbejde målrettet med slitage og mindre skader, kan I sikre vindmøllen en lang levetid og mindske driftsomkostninger og dermed skabe længere levetid for vindmøllen og i sidste ende billigere vindenergi.

En vindmølle kan eksempelvis være udsat for erosion, korrosion, revner og sprækker, lakskader og lynslag. Med et DroneTjek kan I komme helt tæt på vindmøllerne, og se disses behov for vedligeholdelse.

Vi tilbyder at dokumentere vindmøllers overfladiske tilstand for jer, ved at identificere, lokalisere og vurdere omfanget på slid og skader. Den data vi indsamler om vindmøllerne, systematiseres og formidles via vores registreringrapport.

Dokumentationen kan bl.a. bruges til planlægning og hentes frem mange år efter til efterfølgende reparationer af vindmøller. Et DroneTjek er desuden billigere end at skulle have en inspektør op i kran eller klatreseler.

Derudover kan DroneTjek ved hjælp af 3D, opmåle synlige revner og angive måleenhederne på disse. Med en 3D kan man komme hele vejen, samt helt tæt på skaderne på vindmøllen, og 3D modellen kan anvendes til at konkretisere områder der kræver reparation og vedligeholdelse.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Vi har erfaring

DroneTjek har stor erfaring i inspektion af vindmøller, både på lands og til vands. Vi ved hvordan man tager de rigtige forholdsregler, så inspektionen bliver succesfuld.

Kontakt os i dag for et tilbud, så vi sammen kan planlægge inspektion af jeres vindmøller

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver.

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder. Vi har mange års erfaring i branchen, og garanterer den bedste pris på din næste droneinspektion.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

Få en

Samarbejdsaftale

Med en samarbejdsaftale sørger vi for at tjekke din ejendom 1 gang om året, eller i et interval, der passer til jeres behov.

Ved en samarbejdsaftale udarbejder vi en SkadeTjek-rapport, så du kan følge med i tilstanden af din ejendom over tid, og tilpasse vedligeholdelsesplaner og budget. Selvom man har lagt en vedligeholdelsesplan og et budget til at starte med, er det vigtigt at følge op og opdatere sin viden.

Det er også muligt at se resultaterne i en 3D-model, og se hvordan tilstanden ændrer sig over tid.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

GET IN TOUCH

Contact us with any enquiry. We have many years of experience, and we get all jobs done.

Use the formula or hit us on info@dronetjek.dk