Forsikringskade

Få præcis dokumentation over forsikringsskader på din ejendom

Fuld dokumentation

dronetjek til forsikringsskade

Uanset om I er forsikringstager eller forsikringsselskab, kan et DroneTjek være yderst fordelagtigt når det drejer sig om at kunne dokumentere tilstande og skader på ejendomme.

Det kan bl.a. være relateret til vandskader som skyldes skybrud, snetryksskade, stormskade og væltede eller nedstyrtede genstande. Vores droner kommer så tæt på ejendommen, at alle områder der er præget af skader eller som udgør en risiko for uheld bliver identificeret.

Ved forsikringsrelaterede sager har man eksempelvis mulighed for selv at nærstudere den indsamlede data, eller så kan vi videregive den viden for jer vha. et registreringsdokument. Lær ejendommen at kende, for at mindske risikoen imod omkostningsfulde overraskelser.

Det er derfor fordelagtigt at tegne en hus- eller ejendomsforsikring, som kan dække pludselig opståede skader på den forsikrede ejendom. Man skal dog være opmærksom på, at ikke alle skader er dækket af forsikringen. Det gælder eksempelvis hvis ejendommen er præget af manglende vedligehold.

Det kan eksempelvis være efter grundvand, som trænger ind gennem kældervægge eller op gennem kældergulv. Efter opstigning af kloakvand, når der ikke har været skybrud, eller regnvand som siver ind gennem utætheder i bygningen. 

Mere information

Skal du forsikre en speciel bygning?

Der findes ejendomme der er svære at forsikre. Hvis ejendommen er speciel, er det ikke sikkert forsikringsselskabet har lyst til at forsikre den. Derfor kan den blive sendt i udbud i udlandet, hvilket blot resulterer i en dyrere forsikring af ejendommen.

Med et DroneTjek sikrer man fuld dokumentation, så forsikringsselskabet bedre kan vurdere risikoen for ejendommen. Jo mere information man har, jo bedre pris kan forsikringsselskabet give, og man slipper for at sende forsikring i internationalt udbud.

Kontakt os i dag for at høre mere – vi samarbejder med forsikringsselskaber, der leverer løsninger til alle typer ejendomme.

Hvad kan DroneTjek hjælpe med?

  • Dokumentation for brandsikkerhed
  • Vurdering af risiko
  • Levetidsbestemmelse
  • Gennemsigtighed
  • Dokumentation af tidligere skader
  • Dokumentation af reparationer

Få en grundig

Gennemgang af facader

Ved en gennemgang af facader vil det ofte foregå nedefra med en kikkert. Hvis det ikke er muligt at inspicere facaden fra gaden, kræves enten lift eller en besigtigelse gennem vinduer.

At bruge lift er en meget dyr omkostning og en besigtigelse gennem et vindue har beskeden værdi. Med et DroneTjek får du højkvalitets billeder, og facadens stand kan inspiceres og dokumenteres ud fra de optimale forudsætninger. 

facade gennemgang

Spar tid på

Taginspektioner

Skader på tag er normalt besværligt at besigtige. Man bruger meget tid på at finde og registrere omfanget af skader. Der kræver ofte leje af en lift, hvilket er en god, men meget omkostningsfuld løsning. Man kan i nogle tilfælde besigtige skader gennem et vindue, men her ser man kun skader fra siden og der er mange blinde vinkler.

Ved et DroneTjek kan tagets stand inspiceres til en markant lavere pris, og du har det fulde overblik over omfanget. 

taginspektion

Registring af omfanget

til udbudmateriale

Skal du som større bygherre udsende et udbud, er der som oftest billeddokumentation medsendt af eksisterende forhold. Denne dokumentationen er sædvanligvis taget steder hvor man nemt kan tage billeder – det kan være nede fra gaden, fra en ejendom beliggende på modsatte side af vejen eller ud af vinduer.

Kvaliteten af sådan billeddokumentation er ofte af svingende kvalitet, og kræver unødvendig meget tid af bygherre og rådgiver. Ved et DroneTjek kan du vedlægge en filmoptagelse af hele udbuddet. Uanset om det omhandler facade, tag, skorstene m.m., så er dokumentationen af høj kvalitet, og der ingen tvivl om udbuddets omfang.

udbudsmateriale

Afleveret projekt

1 og 5 års gennemgang

Ved gennemgang af allerede udførte opgaver kan det være svært at se, hvordan det ser ud efter hhv. 1 og 5 år. Her kan du med fordel anvende et DroneTjek for gennemgang, godkendelse og kommentarer. Det giver et præcist billede af arbejdets kvalitet, og om eventuelle fejl og mangler skal udbedres.

drone besigtigelse

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver.

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder. Vi har mange års erfaring i branchen, og garanterer den bedste pris på din næste droneinspektion.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

Få en

Samarbejdsaftale

Med en samarbejdsaftale sørger vi for at tjekke din ejendom 1 gang om året, eller i et interval, der passer til jeres behov.

Ved en samarbejdsaftale udarbejder vi en SkadeTjek-rapport, så du kan følge med i tilstanden af din ejendom over tid, og tilpasse vedligeholdelsesplaner og budget. Selvom man har lagt en vedligeholdelsesplan og et budget til at starte med, er det vigtigt at følge op og opdatere sin viden.

Det er også muligt at se resultaterne i en 3D-model, og se hvordan tilstanden ændrer sig over tid.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

GET IN TOUCH

Contact us with any enquiry. We have many years of experience, and we get all jobs done.

Use the formula or hit us on info@dronetjek.dk