PRISER PÅ DRONEINSPEKTION

Det behøver ikke være dyrt at inspicere sin ejendom. Traditionelle metoder til inspektioner, såsom brug af stiger, lifte og stilladser, kan være risikabelt og dyrt. DroneTjek udfører tag- og ejendomsinspektioner med droner – en sikker, effektiv og omkostningseffektiv løsning.

I denne artikel vil vi fokusere på droneinspektion priser, så du kan få et overblik over, hvad det koster at få en droneinspektion.

Priser på
Droneinspektion

Droneinspektioner er en hurtig og effektiv måde at inspicere bygninger på. Dronen kan komme hele vejen rundt, så man får det fulde overblik. Det er også en sikker metode, der undgår brug af stiger, lift eller stillads, så der ikke er behov for at klatre og arbejde i højden.

Vores priser starter fra 1.499KR + moms

Når det kommer til at fastsætte priser for droneinspektioner, er der flere faktorer, der har betydning

– Størrelse og type af bygning

– Type af tag

– Alder på tag og bygning

– Tilgængelighed

– Omfang af inspektion

Jo større og mere kompleks bygningen er, jo længere tid vil det tage at udføre en inspektion. Dette er selvfølgelig afhængigt af antallet af etager og tilgængeligheden af bygningen. For eksempel er det sværere at inspicere en bygning med mange forskellige tagtyper.

Omfanget af inspektionen er også vigtigt. Hvis kunden kun ønsker et overblik over taget, kan det tage mindre tid og dermed koster mindre. Hvis kunden derimod ønsker en detaljeret inspektion af tag og facade, kan det tage lidt længere tid og dermed koste lidt mere.

Hvilken ydelse man ønsker, har selvfølgelig også betydning for prisen. Vi kan levere en komplet rapport med markering af alle skader, 2D-kort og 3D-modeller. Læs mere her, for at se, hvad vi kan tilbyde

DroneTjek tilbyder konkurrencedygtige priser på droneinspektioner. Kunder kan forvente en effektiv, sikker og omkostningseffektiv løsning. Det behøver ikke være dyrt at gøre tingene smart. Derfor finder vi altid den rigtige løsning i samarbejde med kunden, så man kun får hvad man har brug for, til den rigtige pris.

Ligesom det kan være svært at give en pris på nyt tag, så er der også mange faktorer der spiller ind på prisen for en droneinspektion. Til gengæld sparer man penge på et stillads eller leje af lift, som også kan koste meget. Læs her hvorfor det ofte kan betale sig at få en droneinspektion i stedet for at udskifte taget helt:

Kontakt os i dag for et tilbud. Du vil helt sikkert blive overrasket over, hvor billig og effektiv en droneinspektion er.

Spar tid og penge

Med et DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En inspektion i højden kræver oftest leje af en lift, fagligt kompetent mandskab samt omkostninger forbundet med tid og penge på transport.

Vores droner kan komme højt op, så de kan danne det fulde overblik. Dronerne kan også komme helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være.

Fuldt overblik

Med et DroneTjek kan du få et komplet overblik over den enkelte ejendom, bygning eller et stort byggeprojekt. Vi kan synliggøre dine arbejdsprocesser og udviklingen af et mindre eller større byggeprojekt. Dermed har du altid en fornemmelse og et overblik over situationen.

Er din kunde i tvivl om, hvorvidt en skade er udbedret, eller skulle du opleve en tvist enten før eller efter arbejdet er udført? Så kan du med fordel bruge billed- eller videodokumentation som argument.

Fokus på sikkerhed

Når der skal udføres en professionel inspektion i højden, er der en del sikkerhedsforanstaltninger, der skal være opfyldt.

Den nødvendige opsætning af sikkerhedsudstyret kan være tidskrævende og kræve dyre mandetimer. En droneinspektion kan være klar i løbet af 10 min. Her har den erfarne dronepilot gjort sit grundarbejde ved at have forberedt sig på terrænet og området hjemmefra.

Forinden hver opgave sørger DronTjek, for at droneflyvningen er godkendt hos både politiet og trafikstyrelsen.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Læs mere om vores ydelser

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen