Brug tiden på at rådgive jeres kunder. Lad os stå for indsamling af data.

Lad DroneTjek indsamle data på jeres kunders ejendomme, så I kan fokusere på dét, I er bedst til. Priser fra 1.499kr + moms

HELT ENKELT

INDSAMLING AF DATA MED DRONE

Ved at lade DroneTjek indsamle data, kan I bruge tiden mere fornuftigt.

DroneTjek har mange års erfaring i indsamling af data med droner. Vi er landets førende dronevirksomhed, der leverer høj kvalitet til solide priser.

Film eller video

I vælger selv, om I vil have materiale som film eller video. Vi sorterer det altid, så det er nemt at arbejde med. Data er altid i høj kvalitet – 4K eller 50MP billeder.

Tag og/eller facade

Vi dækker hele den udvendige klimaskærm.

Modtag data inden for 24 timer

I modtager ofte data samme dag, som vi har indsamlet det.

Vi hjælper med varsling af beboere

Vi sørger for varsling, så jeres kunde får en tryg og god oplevelse med droneflyvning.

Vi er godkendte af Trafikstyrelsen

Vi er godkendte af Trafikstyrelsen til at flyve alle steder, uden vi skal indhente en særskilt tilladelse. Enkelte steder, nær ambassader og politistationer, skal vi indhente en ekstra tilladelse. Dette er altid inkluderet i prisen.

Mange års erfaring

Vi er de bedste i branchen. Vores dronepiloter har mange års byggeteknisk erfaring, hvilket sikrer at I altid mødes med faglig viden. Vi ved, hvad vi skal kigge efter, så man altid får det hele med.

DroneTjek tilbyder også avanceret databehandling og analyse

  • 2D-kort
  • 3D-punktskyer
  • 3D-højkvalitetsmodeller

Har du brug for en avanceret 3D-model, som kan eksporteres som BIM eller til Revit? Kontakt os i dag for at høre mere om mulighederne.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

FÅ en samarbejdsaftale

Skal vi også være jeres foretrukne dataindsamler?

Med en samarbejdsaftale er I garanteret de bedste priser og den hurtigste service.

Kontakt os for at høre mere om vores forskellige ydelser

2D-ortofoto - det bedste overblik

Få et smart værktøj, der kan hjælpe med mange ting. Opmåling af længer, arealer, volumener, registrer observationer direkte på kortet og del data med dine kolleger.

Case: En rådgivende ingeniør brugte 2D-kortet til at skabe overblik på et område over 200.000m2 og mere end 590 rækkehuse til en ny helhedsplan.

Med modellen kunne de nemt dele informationer med flere aktører, og inspicere direkte i modellen, i stedet for at gå rundt i området fysisk.

3D-model - den skarpest gengivelse af virkeligheden

Med en 3D-model får i en knivskarp gengivelse af virkeligheden - eller en digital tvilling, som de også kaldes. Inspicér direkte i modellen, lav opmålinger og del observationerne med en kollega. Også god som digital dokumentation af ejendommen.

Case: En rådgivende ingeniørvirksomhed bruger modellerne til at sikre et digitalt overblik af deres portefølje. De kan inspicere i modellerne, og eksportere dem som BIM-modeller, hvis der skal tegnes på dem.

DroneTjek laver bygningsinspektioner med drone. Vi tilbyder de bedste priser på droneinspektioner i Danmark. Vi laver også 3D-modeller, som giver dig det komplette overblik over din ejendom, i rigtig høj kvalitet.

3D-punktsky - et stærk værktøj

En 3D-punktsky giver en målfast model af virkeligheden, som danner grundlag for mange forskellige muligheder. Opmåling af længder og arealer, optælling, markering af skader og direkte adgang til de bagvedliggende billeder af modellen i høj kvalitet.

Case: Til opmåling af en større bygning brugte virksomheden en 3D-punktsky for at have det bedste overblik og med mulighed for at flere kunne arbejde på projektet samtidig.

Med en 3D-punktsky fra DroneTjek, får du et komplet overblik over din ejendom. Dyk ned i detaljerne, og notér observationer direkte i modellen. DroneTjek har landets bedste og billigste droneinspektioner, og vi sørger altid for den bedste pris.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver.

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder. Vi har mange års erfaring i branchen, og garanterer den bedste pris på din næste droneinspektion.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

Få en

Samarbejdsaftale

Med en samarbejdsaftale sørger vi for at tjekke din ejendom 1 gang om året, eller i et interval, der passer til jeres behov.

Ved en samarbejdsaftale udarbejder vi en SkadeTjek-rapport, så du kan følge med i tilstanden af din ejendom over tid, og tilpasse vedligeholdelsesplaner og budget. Selvom man har lagt en vedligeholdelsesplan og et budget til at starte med, er det vigtigt at følge op og opdatere sin viden.

Det er også muligt at se resultaterne i en 3D-model, og se hvordan tilstanden ændrer sig over tid.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

GET IN TOUCH

Contact us with any enquiry. We have many years of experience, and we get all jobs done.

Use the formula or hit us on info@dronetjek.dk