Spørgsmål og svar om
Droneinspektion

Der kan være mange spørgsmål ang. droneinspektioner – det er en ny teknologi, der endnu ikke er særlig udbredt. Vi har derfor samlet de mest almindelige spørgsmål vi støder på, når vi snakker med folk om droneinspektioner.

Hvad er en droneinspektion?

For at lave en droneinspektion flyver man rundt om og over en bygning med en drone. Dronen optager video eller tager billeder med et kamera. Man kan derefter bruge det indsamlede materiale til at undersøge tilstanden på bygningens tag og facade.

Hvad er et DroneTjek?

DroneTjek er vores måde at sige droneinspektion på. Vi tjekker bygningen med en drone, og finder alle skader, fejl og mangler på tag og facade. Et DroneTjek er både en tagkontrol, et tagtjek og et facadetjek. Vi laver en udførlig rapport med fuldt overblik, så man har det bedste grundlag for at træffe det rette beslutninger om drift og vedligehold af ejendommen.

Kan alle få foretaget en droneinspektion?

Alle kan få foretaget en droneinspektion. Vi leverer vores ydelser til både private og erhvervslivet. Vi udfører droneinspektioner på villaer og rækkehuse, sommerhuse, etageejendomme og større bygninger, erhvervsejendomme, lagerhaller, byggepladser, solceller, vindmøller og mange flere. Vores kunder spænder bredt fra private, ejer- og andelsforeninger, ingeniører, arkitekter, ejendomsinvestorer, ejendomsadministratorer, facility managers og entreprenører.

Hvad koster en droneinspektion?

Prisen på en droneinspektion varierer meget fra sag til sag. Det afhænger blandt andet af tagets areal og antal af opgange. En droneinspektion behøver ikke være dyr. Vores priser starter fra 1.499 + moms. Læs mere om priser på droneinspektioner her.

Kan man få en 3D-model af sin ejendom?

Ved hjælp af droner er det muligt at få en 3D-model af sin ejendom. Via billeder fra dronen og fotogrammetri kan man lave detaljerede 3D-modeller i høj kvalitet af bygninger. Læs mere om 3D-modeller fra DroneTjek.

Det er også muligt at få lave en 3D-punktsky, som er bygningen repræsenteret ved flere 1.000 billeder, som hvert svarer til et billede af bygningen. Læs mere om 3D-punktsky her.

Kan man lave en inspektion med termografisk kamera?

Ja – hos DroneTjek tilbyder vi droneinspektion med termisk kamera. Det termiske kamera kan aflæse temperaturer, og giver dermed et overblik over varmeforskelle på overfladen af en ejendom. En termisk inspektion kan bruges til at finde kuldebroer og utætheder, og kan bruges til at energioptimere så man kan få en mere bæredygtig ejendom. Læs mere om termografisk inspektion her.

Hvad kan man bruge en droneinspektion til?

En droneinspektion har mange fordele. Med en droneinspektion fra DroneTjek får du et komplet overblik over tilstanden af tag og facade. Læs mere om vores droneinspektioner her.

 • Optimer drift og vedligehold med fuld information om din ejendom
 • Undgå høje udgifter til lift og stillads
 • Find små skader i tide, inden de udvikler sig til store, dyre skader
 • En bæredygtig løsning hvor du kan reparere lokalt, i stedet for at skifte hele taget

Materialet kan fx bruges til forsikringssager og i forbindelse med udbud af opgaver.

Vi udfører droneinspektioner af

 • Byggeprojekter
 • Facader
 • Tagbelægninger
 • Tagkonstruktioner
 • Vindmøller
 • Solceller
 • Byggepladser

 

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen