Droneinspektion på
Nørrebro

Velkommen hos DroneTjek.dk. Vi er et selskab, der udfører drone-inspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og hele vejen rundt om ejendommen for at give et komplet overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer og kan se nærmere på de skader og reparationer, der måtte være på tag og facade. Tagpriser kan være høje, så det giver god mening at vedligeholde frem for at skifte.

Vi kan levere vores tjenester i hele landet, også på Nørrebro. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Drone-inspektioner kan have mange formål, men de fælles for dem alle er, at det altid er økonomisk fornuftigt, da det er billigere end andre alternativer og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan yde bygningsinspektioner via drone på Nørrebro og omegn. Vi bruger avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du får et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor viden omkring at gøre en grundig undersøgelse af husets yderside, for eksempel tag, facader og installationer på huset som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os mulighed for at komme hurtigt til de sværest tilgængelige steder, så du ikke selv behøver at gøre det – eller bruge penge på et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet billede af jeres ejendom, og viser alle områder, der kræver fokus. Ved at vedligeholde i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom på Nørrebro.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere på Nørrebro. Vi har en service, der er særligt nyttig ved forsikringsskader, da vi kan få et klart og detaljeret billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for præcis information om din forsikringsskade, så du kan træffe de rette beslutninger uden tvivl.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vi sørger for, at du får den højeste kvalitet af service og det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På denne måde kan du få de bedste priser og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen