Droneinspektion på
Frederiksberg

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er et firma, der udfører droneinspektioner til boligejere, organisationer, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og lave et fuldstændigt overblik over ejendommen. Dronerne er udstyret med et avanceret kamera, så man kan se alle små detaljer som skader eller reparationer på tag og facade. Tagpriser kan være høje, så det er ofte billigere at vedligeholde end at udskifte.

Vores service dækker hele landet, også Frederiksberg. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe jer. Droneinspektioner kan have mange forskellige formål, men fælles for dem alle er, at det altid vil være økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end alternative løsninger, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone på Frederiksberg og omegn. Vi udnytter moderne teknologi til at efterse ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. Vi leverer bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder. Vi har store erfaringer med at gennemføre en omfattende undersøgelse af husets ydre som fx tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt komme til de mest vanskeligt tilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fyldestgørende overblik af jeres ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at foretage vedligeholdelse rettidigt kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan assistere dig med en droneinspektion af din ejendom på Frederiksberg.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere på Frederiksberg. Vores service er særlig nyttig i forbindelse med forsikringsskader, hvor vi kan skaffe et detaljeret og præcist billede af skaden. Med en droneinspektion fra DroneTjek får du de nødvendige informationer om forsikringsskaden, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner for bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omfattende og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du skaffe de bedste priser og spare mange penge på vedligeholdelsen.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen