Droneinspektion i
Viby

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får et totalkomplet overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Prisniveauet på tag kan være højt, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Viby. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange kroner.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Viby og dens opland. Vi benytter avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret indtryk af din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og kommercielle kunder. Vi har stor erfaring med at foretage en grundig undersøgelse af husets yderside såsom tag, facader og installationer på huset som f.eks. antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt komme til de vanskeligst tilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyre stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over din ejendom, og viser alle de steder, der kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde på rette tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Viby.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek leverer droneinspektioner til indbyggere i Viby. Vores tjeneste er især nyttig i tilfælde af forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og omfattende billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få nøjagtig information om din forsikringsskade, så du kan træffe de korrekte beslutninger uden tvivl.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og materiale til udbud. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du skaffe de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen