Droneinspektion i
Viborg

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, som leverer drone-kontrol af boliger, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan let komme højt og hele vejen omkring ejendomme, så man får et godt overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan se de mindste detaljer for at finde eventuelle skader og reparationer på tag og facade. Det kan være dyrt at udskifte taget, så det giver mening at vedligeholde det i stedet.

Vi tilbyder vores service over hele landet, også i Viborg. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men det er altid økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end alternativerne og kan spare dig mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Viborg og omegn. Vi benytter avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. Vi tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder, og har stor erfaring med at udføre en grundig undersøgelse af husets ydre, som f.eks. tag, facader samt installationer på ejendommen som antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt komme til de sværest tilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over din ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Viborg.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Viborg. Vores tjeneste er særligt nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og komplet overblik over skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få alle de relevante oplysninger om din forsikringsskade, så du ikke lider af tvivl, og kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i sammenhæng med bygningsinspektioner og materiale til udbud. Vores droneinspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedste service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. Det giver dig mulighed for at få de bedste priser, og spare en masse penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen