Droneinspektion i
Taastrup

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der gennemfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme op i højder og helt rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man får et nøjagtigt billede af de skader og udbedringer, der måtte findes på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde frem for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet herunder Taastrup. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Taastrup og nærområdet. Vi bruger avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du får et fuldstændigt overblik over din bolig eller ejendom. Vi tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder og har stor erfaring med at inspicere tag, facader og installationer på huset som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone gør det hurtigt at nå de mest utilgængelige områder, så du ikke selv skal klatre eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek fremskaffer et samlet overblik over ejendommen og viser alle problemområder. Ved at vedligeholde i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag og hør om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Taastrup.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Taastrup. Vores ydelse er særlig praktisk ved forsikringsskader, hvor vi kan opnå et detaljeret og komplet overblik over skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig chancen for at få de nøjagtige informationer omkring din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder desuden droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sikrer os, at du får den bedst mulige ydelse, og at du kan føle dig sikker ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser, og spare flere penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen