Droneinspektion i
Struer

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan nå højt op og se helt omkring ejendommen, så man får et fuldstændigt overblik. Dronerne er udstyret med det bedst mulige kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og reparationer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være meget høje, så det er fornuftigt at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service over hele landet, også i Struer. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan bistå dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid er økonomisk fornuftigt, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Struer og omegn. Vi anvender avanceret teknologi til at kontrollere ejendomme, så du kan opnå et detaljeret indblik af din bolig eller ejendom. Vi har udført bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder, og har stor erfaring med at gennemføre en omhyggelig undersøgelse af husets yderside, herunder tag, facader og installationer som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os hurtig adgang til de mest ufremkommelige områder, så du ikke skal bruge tid eller energi, eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fyldestgørende overblik af jeres ejendom, herunder alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid, kan du spare en masse penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Struer.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til indbyggere i Struer. Vores tjeneste er især anvendelig i tilfælde af forsikringsskader, hvor vi kan få et præcist og komplet billede af skaden. Med en droneinspektion fra DroneTjek får du de nødvendige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsundersøgelser og udbudsoplysninger. Vores droneinspektioner er altid omfattende og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedste service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen