Droneinspektion i
Sønderborg

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er et firma, der gør droneinspektioner for husejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og se hele omgivelserne omkring ejendommen, så man får et fuldstændigt overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan se alle detaljerne omkring tag og facade, og se hvilke reparationer, der bør foretages. Prisniveauet for tag kan være højt, så det giver god mening at vedligeholde frem for at skifte ud.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Sønderborg. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men det fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre alternativer, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner med drone i Sønderborg og omegn. Vi benytter os af avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret indblik i din bolig eller bygning. Vi udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder og har stor erfaring med at undersøge husets ydre, som fx tag, facader og installationer såsom antenner og solcelleanlæg.

Ved hjælp af vores drone kan vi hurtigt nå de mest utilgængelige områder, så du slipper for at gøre det selv eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet billede af din ejendom, inklusiv alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Sønderborg.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Sønderborg. Vores service er især nyttig, når det drejer sig om forsikringsskader, hvor vi kan få et omfattende og præcist billede af skadens omfang. DroneTjeks droneinspektioner giver dig mulighed for at få alle de nødvendige detaljer omkring din forsikringsskade, så du kan træffe de bedste beslutninger uden tvivl.

Vores droneinspektioner bruges også til bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vi leverer altid grundige og professionelle droneinspektioner, så du kan føle dig tryg ved at lade os undersøge din ejendom for at få det bedste og mest præcise billede til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser, og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen