Droneinspektion i
Søborg

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der gennemfører droneinspektioner til boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan let komme højt op og få et fuldstændigt overblik omkring bygningen. Disse droner er udstyret med det bedste kamera, så man kan se nærmere på skader og reparationer på tag og facade. Tagpriser kan være høje, så det er bedre at vedligeholde end at udskifte.

Vi udbyder vores service over hele landet, også i Søborg. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange mål, men alle har det tilfælles, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre valg, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan give bygningsinspektioner med drone i Søborg og omkringliggende områder. Vi bruger avanceret teknologi til at kontrollere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at foretage en grundig undersøgelse af ejendommens ydre, herunder tag, facader og installationer, såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt få adgang til de mest utilgængelige områder, så du ikke selv skal klare det – eller betale for dyre stilladser eller lifte. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle områder, der kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Søborg.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Søborg. Vores assistance er værdifuld ved forsikringsskader, hvor detaljerne og det fyldestgørende billede af skaden kan opnås. En droneinspektion fra DroneTjek vil give dig de nødvendige oplysninger om din forsikringsskade, så du kan træffe de korrekte beslutninger uden tvivl.

Vi tilbyder også droneinspektioner forbundet med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omfattende og professionelle. Vi sikrer os, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen