Droneinspektion i
Skive

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi har en virksomhed, der udfører droneinspektioner til boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at vurdere skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vores service kan bruges i hele landet, også i Skive. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner med drone i Skive og omegn. Vores avancerede teknologi giver et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom, og vi udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at inspicere husets ydre som tag, facader samt installationer på huset, såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone kan hurtigt komme til de mest ufremkommelige områder, så du ikke behøver at bruge tid og penge på et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god, tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Skive.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Skive. Vores tjeneste er især nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan skaffe en detaljeret information om skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få nøjagtige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen usikkerhed, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner ved forbindelse med bygningsovervågninger og tilbudsarbejder. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sikrer os, at du får den bedste mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du hente de bedste priser, og spare et stort beløb på din vedligeholdelse.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen