Droneinspektion i
Roskilde

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der tilbyder droneinspektioner til boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Tagpriser kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Roskilde. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men de har alle det tilfælles, at det altid er økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i og omkring Roskilde. Vi bruger avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at foretage en omfattende undersøgelse af husets ydre som fx tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Ved hjælp af vores drone kan vi hurtigt komme til de sværest tilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over jeres ejendom, og afslører alle steder, der kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde i god tid, kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan assistere dig med en droneinspektion af din ejendom i Roskilde.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til borgere i Roskilde. Vores service er særlig nyttig i tilfælde af forsikringsskader, hvor vi kan få et nøjagtigt og komplet billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de nødvendige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og så du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi leverer også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omfattende og professionelle. Vi sikrer os, at du får den bedste service, og at du kan føle dig tryg ved at have os inspicere din ejendom, så du kan få det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen