Droneinspektion i
Nykøbing Falster

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneundersøgelser for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme meget højt op og kredse hele vejen rundt om en bygning, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan komme helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på eventuelle skader og reparationer på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det er fornuftigt at vedligeholde dem i stedet for at udskifte dem.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Nykøbing Falster. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneundersøgelser kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid er økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end alternativerne, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsgennemgang med drone i Nykøbing Falster og omegn. Vi benytter avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. Vi tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder og har stor erfaring med at foretage en grundig undersøgelse af ydersiden af huset, herunder tag, facader og installationer såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os mulighed for at nå de vanskeligst tilgængelige områder, uden du skal betale for et dyrt stillads eller lift. Produktet SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over jeres ejendom og viser alle punkter, der kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Nykøbing Falster.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Nykøbing Falster. Vores service er særlig nyttig i tilfælde af forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og fuldstændigt billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få nøjagtige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de korrekte beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner vedrørende bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen