Droneinspektion i
Nyborg

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde og komplette overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priserne for udskiftning af tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Nyborg. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange anvendelsesmuligheder, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre metoder, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan byde på bygningsinspektioner med drone i Nyborg og omegn. Vi gør brug af avanceret teknologi til at efterse ejendomme, så du kan få et præcist billede af din bolig eller ejendom. Vi udfører bygningsinspektioner for både private og professionelle kunder, og har stor erfaring med at gennemgå husets ydre som fx tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Ved hjælp af vores drone kan vi let komme til de mest ufremkommelige steder, så du ikke selv skal klatre op eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores SkadeTjek-produkt giver dig et fuldstændigt overblik over jeres ejendom, og viser alle punkter, der kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde din ejendom i god tid kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at få flere detaljer om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Nyborg.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Nyborg. Vi giver et detaljeret og fyldestgørende billede af skaden ved forsikringsskader. Gennem en droneinspektion fra DroneTjek kan du få præcise data om skaden, så du kan træffe det rette valg.

Vores service omfatter også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vi sikrer en grundig og professionel inspektion, så du kan føle dig tryg ved at lade os undersøge din ejendom. På denne måde kan du opnå de bedste priser og spare penge på vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen