Droneinspektion i
Middelfart

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan stige højt op og flyve hele vejen rundt om ejendommen, så man får et komplet billede. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan undersøge de mindste detaljer og se på eventuelle skader og reparationer på tag og facade. Mange tagpriser er høje, så det kan være økonomisk fordelagtigt at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Middelfart. Kontakt os i dag for yderligere information om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange anvendelsesmuligheder, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre løsninger, og kan spare jer for flere penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsgennemgang og inspektioner med drone i Middelfart og omkringliggende områder. Vi bruger avanceret teknologi til at udføre en grundig undersøgelse af din bolig eller ejendom, herunder tag, facader samt installationer som f.eks. antenner og solceller.

Vores drone gør det muligt at komme hurtigt til de mest ufremkommelige steder, så du ikke selv skal betale for stilladser eller lifte. SkadeTjek giver et detaljeret overblik over din ejendom og viser alle punkter, som kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde det i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en dronegennemgang af din ejendom i Middelfart.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til borgere i Middelfart. Vores tjeneste er særlig nyttig i forbindelse med forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og komplet billede af skaden. Med en droneinspektion fra DroneTjek får du præcise oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser og spare mange penge på vedligeholdelse.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen