Droneinspektion i
Køge

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der foretager droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige organer. Vores droner kan flyve højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Køge. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men de har alle det til fælles, at de altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre alternativer, og kan spare jer mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i og omkring Køge. Vores avancerede teknologi giver et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. Vi foretager en grundig undersøgelse af husets ydre såsom tag, facader og installationer som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone kan komme til de mest ufremkommelige områder, så du slipper for at klatre på et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Køge.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Køge. Vores service er særlig nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan give et detaljeret og komplet billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få alle de korrekte detaljer om din forsikringsskade, så der ikke er tvivl, og du kan træffe den rigtige beslutning.

Vi tilbyder også droneinspektioner i samarbejde med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sørger for at sikre dig den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest korrekte materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser, og spare mange penge på vedligeholdelse.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen