Droneinspektion i
Kerteminde

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er et firma, der udfører droneinspektioner for folk, der ejer boliger, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen omkring bygningen, så man får det komplette billede. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priserne på tag er ofte stive, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at skifte dem ud.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Kerteminde. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange anvendelsesmuligheder, men det fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre alternativer, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek byder ind med bygningsinspektioner med drone i Kerteminde og omegn. Vi benytter avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du kan få et detaljeret indblik i din bolig eller bygning. Vi tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at foretage en grundig undersøgelse af husets udvendige dele som f.eks. tag, facader samt installationer på bygningen som antenner og solcelleanlæg.

Ved hjælp af vores drone kan vi hurtigt komme til de sværest tilgængelige områder, så du ikke selv skal gøre det – eller betale for et kostbart stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over din ejendom, og viser alle områder, der kalder på opmærksomhed. Ved at udføre vedligeholdelse i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Kerteminde.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboerne i Kerteminde. Vores tjeneste er meget nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og komplet billede af skaden. Med en droneinspektion fra DroneTjek får du præcise informationer omkring din forsikringsskade, så der ikke er tvivl, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi yder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og materiale til udbud. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sikrer, at du får den bedste service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedst mulige og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du opnå de bedste priser og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen