Droneinspektion i
Holstebro

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneundersøgelser for boligejere, foreninger, ejendomsforvaltere og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der evt. kan være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det er en god ide at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Holstebro. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneundersøgelser kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre muligheder, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone omkring Holstebro. Vi benytter avanceret teknologi til inspektion af ejendomme, så du får et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. Vi tilbyder droneinspektioner til både private og erhvervskunder, og har stor erfaring inden for undersøgelse af husets ydre, såsom tag, facader og installationer på huset.

Vores drone kan adgang til de mest ufremkommelige områder, så du ikke skal løfte en finger, eller betale for en dyr lift eller stillads. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik og afdækker alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Holstebro.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek yder droneinspektioner for beboere i Holstebro. Vores service er især brugbar i tilfælde af forsikringsskader, hvor vores droneinspektioner giver dig den nødvendige præcision for at kunne træffe det rette valg. Vi yder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores inspektioner er komplette og professionelle, så du kan føle dig tryg ved at anvende vores service og sikre dig det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du spare penge og få de bedste priser på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen