Droneinspektion i
Hillerød

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at kigge nærmere på de skader og reparationer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det er fornuftigt at vedligeholde i stedet for at skifte ud.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Hillerød. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan yde hjælp. Droneinspektioner kan have mange anvendelser, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre løsninger, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde professionelle bygningsinspektioner med drone i Hillerød og omegn. Vi bruger den nyeste teknologi til at undersøge ejendomme, så du får et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at inspicere husets ydre som fx tag, facader samt installationer på huset som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os mulighed for at komme til de sværest tilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver dig et fuldstændigt overblik over jeres ejendom, og viser alle potentielle problemer. Ved at vedligeholde i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Hillerød.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Hillerød. Vores tjeneste er særlig brugbar i forbindelse med forsikringssager, hvor vi kan få et detaljeret og komplet billede af skaden. Takket være en droneinspektion fra DroneTjek får du den nøjagtige information om din forsikringssag, så der ikke er plads til tvivl, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi sørger for at give dig den bedst mulige service, så du kan føle dig sikker på, at vi inspicerer din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. Det giver dig mulighed for at få de bedste priser og spare penge på vedligeholdelse.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen