Droneinspektion i
Helenelyst

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får fuldstændigt overblik. Dronerne er forsynet med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der kan være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at reparere i stedet for at skifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Helenelyst. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid er økonomisk fornuftigt, da det er billigere end alternativerne, og kan spare penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek leverer bygningsinspektioner med drone til Helenelyst og omegn. Vi bruger avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du får et nøjagtigt overblik over din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og forretningskunder. Vi har stor erfaring med at udføre en grundig undersøgelse af husets ydre som fx tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os hurtig adgang til de sværest tilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for en dyr stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over jeres ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god, tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Helenelyst.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Helenelyst. Vi er specialister i at give etaljeret og fyldestgørende billede af skader relateret til forsikringer, så du har det nødvendige materiale til at træffe de rigtige beslutninger. Derudover kan vi hjælpe dig med at inspicere din ejendom, så du får et præcist udbudsmateriale. På denne måde kan du indhente de bedste priser og spare penge på dit vedligehold. Vi sikrer os altid, at du får den mest professionelle og grundige service.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen