Droneinspektion i
Hasselager

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneundersøgelser for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om bygningen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og reparationer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at skifte ud.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Hasselager. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan bistå dig. Droneundersøgelser kan have mange formål, men de fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsgennemsyn med drone i Hasselager og omkringliggende områder. Vi benytter os af avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du kan få et nøjagtigt overblik over din bolig eller ejendom. Vi har stor erfaring med at udføre en omfattende undersøgelse af husets yderside, som for eksempel tag, facader og installationer på huset som antenner og solcelleanlæg.

Ved hjælp af vores drone kan vi hurtigt nå de mest ufremkommelige områder, så du ikke selv behøver at udføre det eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek kan give et fuldstændigt billede af jeres ejendom og afsløre alle områder, som kræver særlig opmærksomhed. Ved at udføre vedligeholdelse i god tid kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Hasselager.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Hasselager. Vores ydelse er især nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et ordentligt og komplet billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de præcise oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og faglige. Vi sikrer os, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig sikker ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du opnå de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen