Droneinspektion i
Grøndal

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der gennemfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan nå højt op og hele vejen rundt om ejendommen for at give et komplet billede. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan komme helt tæt på de mindste detaljer, så man kan se nærmere på skader og reparationer, der kan være på taget og ydersiden. Priser på tag kan være høje, så det giver bedre mening at vedligeholde frem for at udskifte det.

Vores tjeneste er tilgængelig over hele landet, også i Grøndal. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange mål, men de har alle det til fælles, at det altid er økonomisk fornuftigt, da det er billigere end andre muligheder, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan give bygningsinspektioner med drone i Grøndal og omegn. Vi bruger avanceret teknologi til at revidere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for private og erhverv. Vi har stor erfaring med at undersøge husets yderside som tag, facader, samt installationer som antenner og solcelleanlæg.

Ved hjælp af vores drone kan vi hurtigt komme til de mest ufremkommelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for en dyr stige eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over din ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at forebygge i tide kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Grøndal.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Grøndal. Vores service er især nyttig, når der er tale om forsikringsskader, da vi kan få et komplet billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få præcise oplysninger om din forsikringsskade, så du ikke er i tvivl om, hvad du skal gøre.

Vi tilbyder også droneinspektioner til bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det mest nøjagtige materiale til dit udbud. Dette giver dig mulighed for at indhente de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Spar tid og penge

Med et DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En inspektion i højden kræver oftest leje af en lift, fagligt kompetent mandskab samt omkostninger forbundet med tid og penge på transport.

Vores droner kan komme højt op, så de kan danne det fulde overblik. Dronerne kan også komme helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være.

Fuldt overblik

Med et DroneTjek kan du få et komplet overblik over den enkelte ejendom, bygning eller et stort byggeprojekt. Vi kan synliggøre dine arbejdsprocesser og udviklingen af et mindre eller større byggeprojekt. Dermed har du altid en fornemmelse og et overblik over situationen.

Er din kunde i tvivl om, hvorvidt en skade er udbedret, eller skulle du opleve en tvist enten før eller efter arbejdet er udført? Så kan du med fordel bruge billed- eller videodokumentation som argument.

Fokus på sikkerhed

Når der skal udføres en professionel inspektion i højden, er der en del sikkerhedsforanstaltninger, der skal være opfyldt.

Den nødvendige opsætning af sikkerhedsudstyret kan være tidskrævende og kræve dyre mandetimer. En droneinspektion kan være klar i løbet af 10 min. Her har den erfarne dronepilot gjort sit grundarbejde ved at have forberedt sig på terrænet og området hjemmefra.

Forinden hver opgave sørger DronTjek, for at droneflyvningen er godkendt hos både politiet og trafikstyrelsen.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her – pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen