Droneinspektion i
Glostrup

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores luftfartøjer kan nå højt op og kredse hele vejen omkring ejendommen, så man får det komplette billede. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og reparationer, der måtte være på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det giver fornuft at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service overalt i landet, også i Glostrup. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan bistå dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men de har alle det til fælles, at det er økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end andre løsninger, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i og omkring Glostrup. Vi benytter os af avanceret teknologi, så du kan få et detaljeret billede af din ejendom eller bolig. Vi har stor erfaring med at inspicere husets ydre, herunder tag, facader og installationer som antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt få adgang til de mest ufremkommelige områder, så du ikke selv skal betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et detaljeret overblik over jeres ejendom, og viser alle steder, der kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde ejendommen i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Glostrup.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Glostrup. Vores service er især nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og omfattende billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de præcise data omkring din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivlsspørgsmål, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsundersøgelser og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedste service, og at du kan føle dig sikker ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du skaffe de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen