Droneinspektion i
Frederikssund

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det komplette billede. Dronerne er udstyret med det mest avancerede kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde frem for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Frederikssund. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan assistere dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men de har alle det til fælles, at det altid vil være økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i og omkring Frederikssund. Vi anvender avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. Vi tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder, og har stor erfaring med at undersøge alle aspekter af huset, herunder tag, facader, antenner og solcelleanlæg.

Vores drone letter os til at komme til de sværest tilgængelige steder, uden at du skal betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over dine ejendomme, betragtning af eventuelle skader. Ved at vedligeholde i tide kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med en droneinspektion af din ejendom i Frederikssund.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboerne i Frederikssund. Vores ydelse er især nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan opnå et detaljeret og omfattende indtryk af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få præcise oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi leverer også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og faglige. Vi sørger for, at du modtager den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen