Droneinspektion i
Farum

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er et firma, der udfører droneinspektioner for private, organisationer, ejendomsselskaber og offentlige myndigheder. Vores droner kan nå højt op og se hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde indblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at tjekke evt. skader og reparationer på tag og facade. Tagpriser kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores tjeneste i hele landet, også i Farum. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange mål, men de fælles for dem alle er, at det altid er økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end andre metoder, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Farum og dets opland. Vi bruger avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du kan få et detaljeret indblik i din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor praksis med at foretage en grundig undersøgelse af husets ydre som fx tag, facader og installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt nå de vanskeligst tilgængelige områder, så du ikke selv skal udføre det – eller betale for en dyr stilladser eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle problemområder. Ved at vedligeholde i god tid kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Farum.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Farum. Vores service er især gavnlig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et præcist og udførligt billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få alle de nødvendige informationer om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi garanterer, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os undersøge din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen