Droneinspektion i
Esbjerg

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme meget højt og undersøge hele omgivelserne omkring bygningen, så man får fuld gennemsigtighed. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan nå de mindste detaljer og se på skader og reparationer, der måtte være på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det er fornuftigt at vedligeholde dem i stedet for at skifte dem ud.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Esbjerg. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men de har alle det til fælles, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre løsninger og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Esbjerg og omegn. Vi bruger sofistikeret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at foretage en grundig undersøgelse af husets ydre som f.eks. tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Ved hjælp af vores drone kan vi hurtigt komme til de sværest tilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde rettidigt, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan støtte dig med en droneinspektion af din ejendom i Esbjerg.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek giver droneinspektioner til beboere i Esbjerg. Vi kan hjælpe dig med at få et detaljeret og nøjagtigt billede af skader, der er dækket af forsikringer. Med en droneinspektion fra DroneTjek er du sikker på, at du har alle de nødvendige oplysninger til at træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner til bygningsinspektioner og udbudsmaterialer. Vores inspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sikrer os, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får den bedste og mest præcise information til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser og spare penge på vedligeholdelse.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen