Droneinspektion i
Brabrand

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneundersøgelser for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan nå høje højder og flyve hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde syn. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at reparere i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Brabrand. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneundersøgelser kan have mange formål, men de har alle det til fælles, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Brabrand og omegn. Vores avancerede teknologi giver et grundigt overblik af din bolig eller ejendom. Vi tilbyder vores tjeneste til både private og erhvervskunder og har stor erfaring med at inspicere tag, facader og installationer på huset, som f.eks. antenner og solcelleanlæg.

Vores drone kommer til de sværest tilgængelige steder, så du slipper for at bruge tid og penge på stillads eller lift. Med SkadeTjek kan du få et fuldstændigt overblik over jeres ejendom, samt se alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid, kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Brabrand.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboerne i Brabrand. Vores service er særlig nyttig ved forsikringsskader, hvor vi får et detaljeret og komplet billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig den præcise information om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivlsspørgsmål, og du kan træffe de korrekte beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sikrer, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen