Droneinspektion i
Allerød

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører udspejlinger for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve op til store højder og se hele vejen rundt om bygningen, så man får det fulde overblik. Dronerne er forsynet med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at inspicere skader og reparationer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være stive, så det giver god mening at vedligeholde i stedet for at skifte.

Vi tilbyder vores service landet over, også i Allerød. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan bistå dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk gavn, da det er billigere end alternativerne, og kan spare dig for mange udgifter.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Allerød og omegn. Vi benytter avanceret teknologi for at inspicere bygninger, så du får et detaljeret billede af dit hjem eller ejendom. Vi har stor erfaring med at undersøge husets yderside, såsom tag, facader og installationer, såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone letter transporten til de sværest tilgængelige steder, så du ikke behøver at klare det selv eller betale en dyr pris for et lift eller stillads. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over din ejendom med alle steder, der kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde godt og rettidigt, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Allerød.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek udbyder droneinspektioner til beboerne i Allerød. Vi er særligt nyttige ved forsikringsskader, hvor vi kan få et fuldstændigt billede af skaden. Med en droneinspektion fra DroneTjek har du mulighed for at få de nøjagtige oplysninger om din forsikringsskade, så du ikke har tvivl om, hvad du skal gøre.

Vi tilbyder også droneinspektioner ved bygningsinspektioner og udbudsmaterialer. Vores droneinspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedste service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedst mulige og mest nøjagtige materiale til dit udbud. Det betyder, at du kan få de bedste priser og spare mange penge på din vedligeholdelse.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen