Boligforeninger

Læs hvordan DroneTjek kan hjælpe med at optimere drift og vedligehold, så I kan spare penge og CO2

Mange fordele

FOR JERES FORENING

DroneTjek tilbyder en revolutionerende måde at inspicere bygninger på. Med vores drone inspicerer vi alle udvendige dele af en bygning, også dem der normalvis er svært tilgængelige med lift eller stillads. En droneinspektion er en sikker, effektiv og billig måde at inspicere en ejendom på.

Vi hjælper hele vejen rundt

Med DroneTjek kan jeres forening trygt overlade inspektionen til os.

Vi leverer en fuld rapport, der gennemgår jeres ejendom fra top til tå. Vi gennemgår tag og/eller facade, markerer skader, fejl og opmærksomhedspunkter. Vi sætter prisestimater på udbedringer for de næste 10-15 år, så der ikke kommer overraskelser i økonomien. Vi leverer altid rapporten med et møde, så al information bliver overdraget på den rigtige måde. Vi hjælper med at planlægge vedligehold, så det gøres mest optimalt og sparer jer flest penge i længden.

Vi hjælper med at indhente tilbud fra vores uafhængige netværk af håndværkere. På den måde får I den bedste pris, baseret på præcis dokumentation. I kan også bruge jeres normale håndværker, hvis I hellere vil det.

Med et SkadeTjek Pro får I altid

 • Præcis dokumentation af tag og/eller facade
 • Rapport med alle observerede skader, fejl og mangler
 • Estimater på udbedring af skader over de næste 10-15 år
 • Indhentning af tilbud fra vores uafhængige netværk af over 200 håndværkere
 • Levering af rapport inkl. personligt møde

Vi bestræber os på at være den fortrukne samarbejdspartner indenfor bygningsinspektion. Vores dronepiloter har mange års byggeteknisk erfaring, hvilket sikrer at I altid mødes med faglig viden. Om det er en enkel arbejdsopgave eller et længere varigt projekt, vil DroneTjek altid være behjælpelig med at guide sagen der hvor det bedst kan betale sig.

Vi laver rapporter til

 • 1 og 5 års gennemgang
 • Dokumentation af skader, fejl og mangler
 • Dokumentation af forsikringsskader
 • Planlægning af drift og vedligehold (1-10 års planer)
 • Generel ejendomsinspektion
 • Tilstandsrapporter
 • Termografisk analyse – opdag utætheder og kuldebroer
Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

HVORFOR VÆLGE DRONETJEK?

Med over 20 år i branchen, har vi hjulpet mange foreninger med at spare helt op til 85% af omkostninger ift. nyt tag, ved at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Undgå udgifter til lift eller stillads, og planlæg jeres vedligehold mest effektivt.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen

Overvejer jeres forening

et nyt tag?

Tagsten kan holde flere 100 år. Et tag kan holde flere 100 år. Det handler om at passe godt på det, og være opmærksom på løbende vedligehold. Der er mange penge at spare ved at vedligeholde et tag i stedet for at skifte det.

Vi har hjulpet flere foreninger med at forlænge levetiden på deres tag, og derfor undgå eller udskyde den store investering der ligger i et nyt tag. Vi har sparet foreninge for op mod 85% af udgifter sammenlignet med at få nyt tag. Det kan altid betale sig at vedligeholde i stedet for at udskifte. Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jeres forening. Det er helt uforpligtende.

facade gennemgang

Et nyt tag

Kan også have skader, fejl og mangler

Vi har været ude hos mange foreninger, der ikke mente der var grund til en inspektion af taget, da det jo var relativt nyt. Et nyt tag er desværre ingen garanti for at undgå skader, fejl og mangler.

Ved at inspicere sit tag, også selvom det er relativt nyt, kan man forlænge levetiden betydeligt. Det er vigtigt at fange små problemer, før de vokser sig større og dyrere. Løbende opfølgning sparer penge i længden, og man sørger for at passe på sin investering.

Læs mere om vores forskellige muligheder for taginspektioner med droner her

taginspektion

En grøn og

Bæredygtig løsning

Vidste I, at de fleste tagsten kan holde flere 100 år? Derfor er der ingen grund til at skifte et tag, selvom en eller flere tagsten er i stykker.

DroneTjek lægger fundamentet til bæredygtigt vedligehold. Ved at vedligeholde i stedet for at udskifte, kan man spare rigtig meget CO2. Nybyg og renovering står for op i mod 40% af Danmarks samlede CO2-udledning. Hos DroneTjek gør vi hvad vi kan, for at sikre bæredygtige løsninger til gavn for alle.

En drone er et sundt alternativ til lift og stillads, og så er det også billigere.

udbudsmateriale

Få en grundig

1 og 5 års gennemgang

Har I fået nyt tag eller fået repareret facade? Det er vigtigt at få en uafhængig partner til at lave 1 og 5 års gennemgang. DroneTjek finder alle de fejl og mangler, som entreprenøren skal dække indenfor garantien. I får mere for pengene og investeringen bliver mere værd.

drone besigtigelse

Både privat og erhverv

Mange muligheder

Med en droneflyvning eller en dronevideo har du mange muligheder for at få løst forskellige opgaver.

Vores droner er de nyeste og bedst udstyrede på markedet. Derfor kan du forvente et resultat hvor vi fanger essensen i de mindste detaljer, og kan sætte fokus på kritiske områder. Vi har mange års erfaring i branchen, og garanterer den bedste pris på din næste droneinspektion.

Se herunder, et eksempel på videooptagelse med en drone til b.la. inspektion af tag og facade.

Få en

Samarbejdsaftale

Med en samarbejdsaftale sørger vi for at tjekke din ejendom 1 gang om året, eller i et interval, der passer til jeres behov.

Ved en samarbejdsaftale udarbejder vi en SkadeTjek-rapport, så du kan følge med i tilstanden af din ejendom over tid, og tilpasse vedligeholdelsesplaner og budget. Selvom man har lagt en vedligeholdelsesplan og et budget til at starte med, er det vigtigt at følge op og opdatere sin viden.

Det er også muligt at se resultaterne i en 3D-model, og se hvordan tilstanden ændrer sig over tid.

DRONETJEK

Få det fulde overblik

FORSIKRINGSKADER

Præcist billede af skaden

Garanti eftersyn

1 & 5 års gennemgang

FÅ ET UFORPLIGTENDE tilbud

KONTAKT DRONETJEK

Kontakt os for spørgsmål eller et tilbud på DroneTjek. Ring på tlf. 7077 7030 eller brug formularen herunder. Vi garanterer, at du får den mest attraktive pris på din droneinspektion.