Droneinspektion i
Fyn

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan nå høje højder samt komme helt rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, og kan dermed se nærmere på selv de mindste detaljer, såsom skader og udbedringer på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det er en god ide at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service hele landet rundt, også på Fyn. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men de fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner med drone på Fyn ved at bruge avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. Vores erhvervskunder og private kunder kan få en grundig undersøgelse af husets ydre som fx tag, facader samt installationer, såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone kan gøre det lettere for dig at komme til de mest utilgængelige områder, uden at skulle betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over jeres ejendom og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom på Fyn.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek leverer droneinspektioner til beboere på Fyn. Vores tjenester kan være yderst nyttige i tilfælde af forsikringsskader, hvor vi kan give et detaljeret og dækkende billede af det. Vores droneinspektioner giver dig korrekte informationer omkring skaden, således at du kan træffe de rette beslutninger uden tvivl.

Vi leverer også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vi sikrer, at du får den bedste service og at du føler dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du opnå de bedste priser og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen