Droneinspektion i
Svendborg

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er et firma, der udfører droneinspektioner for lejlighedsejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan nå højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får et komplet overblik. Dronerne er udstyret med det allerbedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på eventuelle skader og udbedringer. Tagpriser kan være høje, så det giver god mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Svendborg. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange funktioner, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre løsninger, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner med drone i Svendborg og omegn. Med vores moderne teknologi kan du få et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. Vi har erfaring med at foretage grundige undersøgelser af husets ydre, såsom tag, facader og installationer.

Vores drone gør det muligt at komme til de sværest tilgængelige steder, og du slipper derfor for de dyre stilladser og lifte. Med vores produkt SkadeTjek får du et komplet overblik af ejendommen, og du kan se, hvilke områder der kræver vedligeholdelse. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Svendborg.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Svendborg. Vores service er meget nyttig til forsikringsskader, hvor vi kan give dig et detaljeret og fyldestgørende billede af skaden. Med en droneinspektion fra DroneTjek får du de præcise informationer, der er nødvendige, så du kan træffe de rigtige valg.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid nøje og professionelle. Vi sørger for at give dig den bedst mulige service, så du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser og spare penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen