Droneinspektion i
Sundbyvester

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på skaderne og udbedringerne, der måtte være på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde dem i stedet for at udskifte dem.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Sundbyvester. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Sundbyvester og omegn. Vi bruger avancerede teknologier til at undersøge ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik af din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at udføre en grundig undersøgelse af husets eksteriør som tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt nå de vanskeligst tilgængelige områder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fyldestgørende billede af jeres ejendom, og viser alle områder, som kræver særlig opmærksomhed. Ved at vedligeholde rettidigt, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Sundbyvester.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboerne i Sundbyvester. Vores service er specielt nyttig, når det kommer til forsikringsskader, da det kan give et meget detaljeret og fyldestgørende billede af skaden. Med DroneTjek får du de nødvendige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen usikkerhed, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi værner om, at du får den bedste service og tryghed ved, at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til udbuddet. På den måde kan du indhente de bedste priser og spare mange penge på vedligeholdelsen.

Spar tid og penge

Med et DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En inspektion i højden kræver oftest leje af en lift, fagligt kompetent mandskab samt omkostninger forbundet med tid og penge på transport.

Vores droner kan komme højt op, så de kan danne det fulde overblik. Dronerne kan også komme helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være.

Fuldt overblik

Med et DroneTjek kan du få et komplet overblik over den enkelte ejendom, bygning eller et stort byggeprojekt. Vi kan synliggøre dine arbejdsprocesser og udviklingen af et mindre eller større byggeprojekt. Dermed har du altid en fornemmelse og et overblik over situationen.

Er din kunde i tvivl om, hvorvidt en skade er udbedret, eller skulle du opleve en tvist enten før eller efter arbejdet er udført? Så kan du med fordel bruge billed- eller videodokumentation som argument.

Fokus på sikkerhed

Når der skal udføres en professionel inspektion i højden, er der en del sikkerhedsforanstaltninger, der skal være opfyldt.

Den nødvendige opsætning af sikkerhedsudstyret kan være tidskrævende og kræve dyre mandetimer. En droneinspektion kan være klar i løbet af 10 min. Her har den erfarne dronepilot gjort sit grundarbejde ved at have forberedt sig på terrænet og området hjemmefra.

Forinden hver opgave sørger DronTjek, for at droneflyvningen er godkendt hos både politiet og trafikstyrelsen.

Godkendt af Trafik- og byggestyrelsen

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her – pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen