Droneinspektion i
Sorø

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der foretager droneinspektioner til boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og helt rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at undersøge skader og udbedringer, der måtte forekomme på tag og facade. Priserne på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Sorø. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Sorø og dens omegn. Vi har den nyeste teknologi til at udforske ejendomme, så du kan få et nøjagtigt overblik over din bolig eller ejendom. Vi tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at undersøge husets ydre som fx tag, facader samt installationer på huset som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os mulighed for at nå de mest ufremkommelige steder, så du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle de steder, som kræver opmærksomhed. Ved at vedligeholde regelmæssigt kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Sorø.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til indbyggere i Sorø. Vores service er yderst nyttig ved forsikringsskader, hvor vi sikrer et præcist og omfattende billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få alle de detaljer, som du har brug for omkring din forsikringsskade, så du kan træffe de rigtige beslutninger uden tvivl.

Vi tilbyder desuden droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vi sørger altid for, at vores droneinspektioner er grundige og professionelle, så du kan føle dig tryg når vi inspicerer din ejendom. Vi sikrer, at du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud, så du kan skaffe de bedste priser og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen