Droneinspektion i
Slagelse

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får et komplet syn. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at kontrollere skader og udbedringer på tag og facade. Da priser på tag kan være høje, giver det mening at udføre vedligeholdelse i stedet for at skifte dem ud.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Slagelse. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan støtte dig. Droneinspektioner kan bruges til mange ting, men det der er fælles for dem alle, er at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre muligheder, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Slagelse og opland. Vi benytter os af avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et detaljeret billede af din ejendom eller bolig. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at gennemføre en grundig undersøgelse af husets udseende såsom tag, facader samt installationer såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt komme til de mest ufremkommelige områder, så du ikke selv skal gøre det – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over jeres ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Slagelse.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Slagelse. Vores tjeneste er især nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og udtømmende billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de rigtige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi leverer også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og fagkyndige. Vi sikrer os, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser, og spare mange penge på vedligeholdelse.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen