Droneinspektion i
Rudkøbing

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og komme hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Prisen på tag kan være høj, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Rudkøbing. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk fornuft, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Rudkøbing og dets opland. Vi benytter os af avanceret teknologi til at verificere ejendomme, så du kan få et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. Vi tilbyder vores bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at foretage en omhyggelig undersøgelse af husets ydermure, såsom tag, facader og installationer på huset, såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt nå de mest ugunstige områder, hvorved du ikke behøver at gøre det selv – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Rudkøbing.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Rudkøbing. Vores ydelser er særligt nyttige ved forsikringsskader, hvor vi kan få et overskueligt og komplet billede af skaden. Med en droneinspektion fra DroneTjek får du de nøjagtige oplysninger om din forsikringsskade, så du er sikker på, at du træffer de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med gennemgang af bygninger og materialer til udbud. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi garanterer, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. Det betyder, at du kan få de bedste priser og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen