Droneinspektion i
Risskov

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, som udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får et komplet overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan få et nærmere kig på eventuelle skader og reparationer på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det er fordelagtigt at vedligeholde frem for at skifte dem ud.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Risskov. Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner har diverse formål, men de har alle det tilfælles, at det altid giver økonomisk mening, da det er mere billigt end andre muligheder, og kan spare dig for mange udgifter.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner med drone i Risskov og omegn. Vi benytter avanceret teknologi til at inspicere ejendomme, så du kan få et dybtgående overblik over din lejlighed eller ejendom. Vi udfører inspektioner for både private og erhverv, og har stor erfaring med at undersøge husets udvendige sider såsom tag, facader og installationer som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone gør, at vi hurtigt kan komme til de mest ufremkommelige områder, uden at du skal bruge tid eller penge på et dyrt stillads eller lift. Vores SkadeTjek produkt giver et fuldstændigt overblik over din ejendom, og viser alle punkter som skal undersøges. Ved at vedligeholde i tide kan du spare mange omkostninger. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Risskov.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til indbyggere i Risskov. Med vores service får du et nøjagtigt og komplet billede af skader, når det kommer til forsikringssager. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de korrekte oplysninger om din forsikring, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de bedste beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner vedrørende bygningsinspektioner og udbudsprocesser. Vores droneinspektioner er altid omhyggelige og professionelle. Vi garanterer, at du får den bedste service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser, og spare mange penge på vedligeholdelsen.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen