Droneinspektion i
Ringsted

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der leverer droneinspektioner til boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan nå højt op og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde billede. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på eventuelle skader og udbedringer på tag og facade. Tagpriser kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Ringsted. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men det fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og dermed kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i Ringsted og omkringliggende områder. Vi hjælper med et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom ved hjælp af avanceret teknologi. Vi har stor erfaring med at efterse tag, facader og andre installationer såsom antenner og solcelleanlæg på huset.

Vores drone giver os mulighed for at komme til de mest vanskeligt tilgængelige steder, så du ikke selv behøver at gøre det, eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et komplet overblik over jeres ejendom, med mulighed for at finde opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i god tid kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Ringsted.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Ringsted. Vores tjeneste er specielt nyttig i skadesituationer, hvor vi kan opnå et fyldestgørende billede af skaden. Et droneinspektionsbesøg fra DroneTjek vil give dig alle de nødvendige informationer om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi leverer også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omfattende og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedst mulige service, og at du føler dig tryg ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedst mulige materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen