Droneinspektion i
Odense

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er et firma, der tilbyder droneinspektioner til husejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan flyve højt og hele vejen rundt om huset, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kan se helt tæt på de mindste detaljer for at kontrollere for skader og reparationer på tag og facade. Priserne for tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde dem i stedet for at skifte dem ud.

Vi tilbyder vores service over hele landet, også i Odense. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men alle har samme økonomiske fordele, da det er billigere end andre muligheder, og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan give bygningsinspektioner med drone i og omkring Odense. Vi bruger avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du kan få et grundigt overblik over din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og professionelle kunder. Vi har stor erfaring med at kontrollere huset udefra, inklusiv tag, facader og installationer som antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi komme til de vanskeligste steder, så du ikke selv skal gøre det – eller betale for en dyr lift eller stillads. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over din ejendom, og viser alle de ting, som du skal være opmærksom på. Ved at vedligeholde det i god tid, kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Odense.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboerne i Odense. Vores tjeneste er særlig nyttig, når det kommer til forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og omfattende billede af skaden. Ved at benytte DroneTjeks droneinspektion får du de nødvendige detaljer om din forsikringsskade, så du ikke er i tvivl, og kan træffe de rigtige beslutninger.

Vi tilbyder desuden droneinspektioner til bygningsinspektioner og materialer ved udbud. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi værner om, at du får den bedst mulige service og tryghed ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. Det gør det muligt for dig at få de bedste priser og spare penge på vedligeholdelse.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen