Droneinspektion i
Nykøbing Mors

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er et selskab, der tilbyder droneinspektioner for hjemmeejere, boligselskaber, ejendomsservicefirmaer og offentlige myndigheder. Vores droner kan let komme til at flyve højt og hele vejen rundt om ejendommen, så man får det fulde billede. Dronerne er udstyret med den bedste kamerateknologi, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at undersøge mulige skader og reparationer på tag og facade. Priserne for tagarbejde kan være høje, så det er fornuftigt at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i Nykøbing Mors og hele Mors. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange anvendelsesmuligheder, men de har alle det til fælles, at de altid giver økonomisk mening, da det er billigere end andre alternativer, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan yde bygningsinspektioner med drone i Nykøbing Mors og resten af Mors. Vi anvender avanceret teknologi til at undersøge bygninger, så du kan få et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. DroneTjek udfører bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at foretage en omhyggelig undersøgelse af husets udvendige, f.eks. tag, facader samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Med vores drone kan vi hurtigt komme til de mest vanskeligt tilgængelige steder, så du ikke selv behøver at tage hånd om det – eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over din ejendom, og viser alle områder, der kræver opmærksomhed. Ved at foretage vedligeholdelse i god tid kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan assistere dig med en droneinspektion af din ejendom i Nykøbing Mors og på Mors.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner for beboere i Nykøbing Mors og på Mors. Vores service er især fordelagtig ved forsikringsskader, hvor vi kan skaffe et detaljeret og fyldestgørende billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de nøjagtige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen usikkerhed, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningskontroller og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid omfattende og professionelle. Vi sikrer, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig sikker ved at lade os inspicere din ejendom, så du får det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du skaffe de bedste priser, og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen