Droneinspektion i
Lyngby

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner til hjemmene til boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om bygningen, så man får det fulde overblik. Dronerne er udstyret med det bedste kamera, så man kommer helt tæt på de mindste detaljer for at se nærmere på skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service hele landet rundt, også i Lyngby. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det som regel er økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end alternativerne, og kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan hjælpe dig med at foretage en bygningsinspektion med drone i Lyngby og omegn. Vi kombinerer avanceret teknologi og erfaring til at inspicere ejendomme for at give et detaljeret overblik. Vi tilbyder bygningsinspektioner for både private og erhvervskunder, hvor vi kontrollerer tag, facader og installationer på huset som f.eks. antenner og solcelleanlæg.

Vores drone gør det muligt at komme hurtigt til de sværest tilgængelige steder, uden at du skal betale for dyre stilladser eller lifte. SkadeTjek giver et komplet billede af ejendommen, med alle opmærksomhedspunkterne. Ved at vedligeholde regelmæssigt kan man spare mange penge. Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Lyngby.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i Lyngby. Vores service er særlig nyttig ved forsikringsskader, hvor vi kan få et detaljeret og omfattende billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de nødvendige informationer om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi byder også på droneinspektioner i forbindelse med bygningsovervågning og udbudsmateriale. Vores droneinspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sikrer os, at du får den bedst mulige service, og at du kan føle dig sikker ved at lade os inspicere din ejendom, så du modtager det bedste og mest nøjagtige materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser, og spare mange penge på vedligeholdelsen.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen