Droneinspektion i
København

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er et firma, der udfører droneinspektioner for husejere, boligforeninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme højt op og hele vejen rundt om ejendommen for at give et fuldstændigt overblik. Vores droner er udstyret med topmoderne kameraer, så man kan se alle detaljer på tag og facade, så eventuelle skader og reparationer kan identificeres. Det kan være dyrt at skifte tag, så det kan være en god ide at vedligeholde, hvis det er muligt.

Vi tilbyder vores service i hele landet, også i København. Kontakt os i dag for at få mere at vide omkring, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange anvendelser, men de har alle det tilfælles, at det altid er økonomisk fordelagtigt, da det er billigere end andre metoder og kan spare dig for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek kan tilbyde bygningsinspektioner med drone i hovedstaden og dens nærområder. Vi har udviklet avanceret teknologi til at granske ejendomme, så du får et fuldstændigt overblik over din bolig eller ejendom. Vi tilbyder bygningsinspektioner til både private og erhvervskunder. Vi har stor erfaring med at foretage en grundig undersøgelse af husets ydre som fx tag, vægge samt installationer på huset såsom antenner og solcelleanlæg.

Vores drone gør det muligt for os at let og hurtigt komme til de vanskeligst tilgængelige områder, så du ikke behøver at klatre op eller betale for en dyr lift eller stillads. Vores produkt SkadeTjek giver et omfattende overblik over ejendommen, og viser alle opmærksomhedspunkter. Ved at vedligeholde i rettidig omhu, undgår man udgifter. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i København.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til beboere i København. Vores tjeneste er særligt nyttig ved forsikringsskader, da vi kan få et detaljeret og oplysende overblik over skaden. Med et DroneTjek-inspektionsbesøg får du de nødvendige og præcise informationer om forsikringsskaden, så du kan træffe de rette beslutninger uden tvivl.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og udbudsmateriale. Vores inspektioner er altid grundige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedste service, og at du kan føle dig tryg ved at lade os gennemgå din ejendom, så du får det bedste og mest pålidelige materiale til dit udbud. På den måde kan du indhente de bedste priser og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen