Droneinspektion i
Ishøj

Velkommen til DroneTjek.dk. Vi er en virksomhed, der udfører droneinspektioner for boligejere, foreninger, ejendomsadministratorer og offentlige myndigheder. Vores droner kan komme så højt, at de kan se hele ejendommen, og de er udstyret med det bedste kamera, så man kan se nærmere på de skader og udbedringer, der måtte være på tag og facade. Priser på tag kan være høje, så det giver mening at vedligeholde i stedet for at udskifte.

Vi tilbyder vores service i hele landet, deriblandt Ishøj. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Droneinspektioner kan have mange formål, men fælles for dem alle er, at det altid giver økonomisk mening, da det er billigere end alternativerne, og det kan spare jer for mange penge.

Bygningsinspektioner

DroneTjek tilbyder bygningsinspektioner med drone i Ishøj og omkringliggende områder. Vi bruger avanceret teknologi til at undersøge ejendomme, så du får et detaljeret overblik over din bolig eller ejendom. Vi har stor erfaring med at foretage en grundig undersøgelse af husets yderside, som tag, facader og installationer som antenner og solcelleanlæg.

Vores drone giver os mulighed for hurtigt at nå de vanskeligst tilgængelige områder, så du undgår selv at skulle gøre det eller betale for et dyrt stillads eller lift. Vores produkt SkadeTjek giver et fuldstændigt overblik over din ejendom og viser alle områder, der kræver opmærksomhed. Ved rettidig vedligeholdelse kan du spare mange penge. Kontakt os i dag for at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en droneinspektion af din ejendom i Ishøj.

Læs mere: Bygningsinspektioner

Forsikringsskader og udbudsmateriale

DroneTjek tilbyder droneinspektioner til borgere i Ishøj. Vores service er især nyttig i tilfælde af forsikringsskader, hvor vi kan få et omfattende og komplet billede af skaden. En droneinspektion fra DroneTjek giver dig mulighed for at få de nødvendige oplysninger om din forsikringsskade, så der ikke er nogen tvivl, og du kan træffe de rette beslutninger.

Vi tilbyder også droneinspektioner i forbindelse med bygningsinspektioner og materiale til udbud. Vores droneinspektioner er grundige og professionelle. Vi sørger for, at du får den bedste service, og at du kan føle dig sikker ved at lade os undersøge din ejendom, så du får det bedste og mest præcise materiale til dit udbud. På den måde kan du få de bedste priser og spare mange penge på dit vedligehold.

Læs mere om vores ydelser

Er du i tvivl om priser på droneinspektioner?

Læs mere her - pris på droneinspektion

SPAR TID OG PENGE

Med DroneTjek kan du både spare penge og tid på en professionel inspektion. En droneinspektion går hurtigt, og der er ikke brug for lift eller stillads.

Vores priser er meget konkurrencedygtige, og vi garanterer, at du kommer til at spare endnu mere på droneinspektion af din ejendom.

FULDT OVERBLIK

Få leveret en rapport med det fulde overblik, så du kan tage den bedste beslutning.

Vi hjælper med at indhente priser fra vores uafhængige netværk af mere end 200 håndværkere inden for tag- og facadebranchen. På den måde er I sikre på at få de rigtige til at lave opgaven til den skarpeste pris.

EN GRØN LØSNING

Dronen gør det muligt at udføre inspektioner ved brug af langt færre ressourcer. Der er ikke behov for lift eller stillads, og dronen flyver kun på batteri. En droneinspektion er fremtiden.

Et droneinspektion fra DroneTjek skaber bund for at lave vedligehold i tide, så man bruger ressourcer dér, hvor det giver mening.

PLANLÆG VEDLIGEHOLD

DroneTjek leverer en rapport, som du kan bruge til at planlægge vedligehold med. Lav din driftsplan ud fra vores rapport, og sørg for at kritiske problemer bliver repareret i tide.

Ved at have det fulde overblik og planlægge præventivt, kan man spare mange penge på drift og vedligehold.

Gør ligesom mange andre

Ejerforening

Super samarbejde

Andelsforening

Detaljeret rapport

Andelsforening

God til forsikringssag

Privat boligejer

Undgå stillads

overflyvninger

tilfredse kunder

års erfaring i byggebranchen